Impresii de la expoziția Pictură și grafică 2012

Mahalaua cu magnolii

Dan Constantinescu (Cocoru), pictor 
Mi-a făcut o plăcere imensă reîntâlnirea cu colega mea, care demonstrează o sensibilitate deosebită în lucrările sale de pe simezele sălii de expoziție a Cercului Militar.

Lucian Sandu:
Mi-a plăcut vernisajul dvs, în special tablourile din perioada decembristă pentru energia pe care o degajă. Amestecul de tragic și ironic capătă valențe extraordinare în tabloul „Orașul revoluției văzut de la fereastră”. Peisajele de iarnă îmi plac în mod deosebit pentru liniștea și puritatea pe care o degajă.

Mihai Cătrună, grafician
Felicitările mele sincere! O expoziție inedită, plăcută și care o reprezintă pe artistă. Teme deosebite și foarte frumos abordate, plastic și imaginativ.

IB:
Cu aleasă prețuire pentru sensibilitatea reprezentărilor, pentru finețea detaliilor, pentru transparența culorilor, pentru delicatețea formelor, dar și pentru curajul, forța și perspectiva luminoasă care se pot desprinde din lucrări.

Galeria de tablouri

2 Responses

  1. Mult stimata doamna pictorita,
    Mi-au placut toate lucrarile prezentate pentru buna dispozitie si seninatate pe care le degaja. Mi-ar fi placut sa vad si lucrarea dvs. „Strada FRUMOASA” pe care o apreciez foarte mult.
    Cu multumiri, Tase.

Lăsați un comentariu